Formuojančių apatinių derinimas su kitais drabužiais

Tinkamai parinkti kūną formuojantys apatiniai – daugelio moterų nepriekaištingos figūros lobis ir paslaptis. Jie koreguoja, lieknina, pakelia ir suteikia subtilų efektą, tai greičiausias būdas pakoreguoti figūrą.

Skirtingi modeliai turi skirtingas funkcijas ir stilius. Pagrindinė jų užduotis – koreguoti tas moteriškos figūros vietas, kuriose riebalai nusėda lengviausiai, t.y. ant pilvo, klubų, šlaunų ir sėdmenų, taip pat juosmens. Korekciniai apatiniai dažniausiai gaminami iš sintetinių pluoštų, poliamido, likros ir medvilnės kurie lieknina ir pakelia, bet tuo pačiu turėtų būti kvėpuojantys. Tad kokybiški apatiniai privalo apjungti šias savybes.

Figūrą liekninantys apatiniai – kaip išsirinkti dydį?

Formuojantys drabužiai geriausiai tiks po aptemptomis suknelėmis iš medžiagos, kuri pabrėžia bet kokius trūkumus.Tobulos juosmens ir sėdmenų efektą nesunku sugadinti, jei po plona suknele ant šlaunų matosi korekcinio apatinio trikotažo siūlės. Visų pirma, tai didelė klaida pasirinkti per mažą dydį. Pasirinkite dydį, tokį, kurį paprastai dėvite. Jei pasirinksite per mažą dydį – jausitės lyg šarvuose, o per didelis spaudimas gali kelti pavojų sveikatai.

Ar dėvite po bodžiu apatinius?

Pagaminti iš slidžios medžiagos, modeliuojantys kūną apatiniai veikia kaip apatinis trikotažas, kuris lieknina figūrą. Medvilnė, gali būti laisvalaikio stiliaus ar sportinės aprangos elementas. Kita vertus, nėriniai puikiai dera prie elegantiškos išvaizdos. Tačiau daugeliui moterų kyla klausimas, ar po bodžiu dėvėti apatinius?

Jei bodis naudojamas kaip palaidinė, po juo dėvėkite liemenėlę ir kelnaites. Tačiau jei kalbame apie apatinį trikotažą, kurio užduotis – paslėpti figūros netobulumus, po juo nieko nešioti nereikia.

Korekciniai apatiniai po suknele – ką pasirinkti?

Apatinius pirmiausia rinkitės prie suknelės, kurią planuojate dėvėti. Liekninančios kelnaitės puikiai dera su visomis midi suknelėmis. Vertėtų rinktis modelius aukštu liemeniu, nes jie padės pasiekti viršutinę kojų dalį ir pilvą liekninantį efektą.

Formuojančių drabužių dėka galėsite apsivilkti rūbus, kurie kėlė problemų ir iki šiol nenorėjo užsisegti. Liekninančios kelnės ar kitos aprangos detalės praverčia ne tik didelių iškilmių ar vakarėlių metu – jas galima dėvėti ir kasdien. Formuojantys drabužiai yra puikus sprendimas kiekvienai jaunai mamai, norinčiai greitai sugrįžti į ankstesnę figūrą.