Naktiniai moterims puiki dovana valentino dienos proga

Kaip ir visi drabužiai, naktiniai moterims taip pat turi savo mados tendencijas. Tačiau be madingo stiliaus, renkantis pižamas, svarbu atkreipti dėmesį į gaminio praktiškumą ir kokybę. Ryte pabusti gražioms ir geros nuotaikos – būtent leis tinkami moteriški naktiniai. Tai drabužiai, kurie turėtų atlikti svarbias funkcijas – atpalaiduoti, suteikti komforto, jaukumo ir estetinio malonumo jausmą. Kaip matote, viskas dėl jūsų nuotaikos, kokybiško poilsio ir patrauklaus žvilgsnio namuose.

Sveikas miegas priklauso nuo pižamos audinio kokybės

Audinys, iš kurio siuvamos pižamos, tiesiogiai veikia naktinio poilsio kokybę. Miegas yra gydomoji ir jauninanti Morfėjaus sfera. Kuo giliau pasinersite į miego sferą, tuo geresnė bus jūsų savijauta ir išvaizda. Jei gaminio audinys nėra patogus kūnui, erzina, tuomet prabusite prastos nuotaikos ir su nedžiuginančiu atspindžiu veidrodyje.

Pižamos audinys turi būti iš natūralios medžiagos, kuri nesukeltų dirginimo ir kurioje oda „kvėpuotų“. Pirmenybę teikite medvilnei, natūraliam šilkui, atlasui. Sintetinių priedų procentas neturi viršyti 20%. Sintetinių komponentų į audinį dedama nedideliais kiekiais, kad pižama mažiau susiglamžytų, geriau išlaikytų formą ir skalbtųsi.

Modelio pasirinkimas

Viskas priklauso nuo amžiaus ir pageidavimų. Jei norite daugiau universalumo ir praktiškumo, tuomet rinkitės klasikinį modelį – marškinių kirpimo viršutinę dalį arba marškinėlius + kelnes. Tokia pižama gali būti naudojama miegui ir kaip namų rūbai, kuriuos malonu apsivilkti po sunkios dienos, su kuria galima sutikti net svečius. Seksualumo suteiks trumpi šilkiniai ar atlasiniai naktinukai, su kuriais atrodysite itin gundančiai.

Spalvos pasirinkimas

Šiandien itin madinga rinktis pižamas, derančias prie patalynės spalvų. Tačiau, mūsų nuomone, ne visada patogu rinktis pižamas prie visų turimų patalynės komplektų. Renkantis pižamas rekomenduojame vadovautis kitokiu principu – pižama turi džiuginti akį ir prisidėti prie malonaus dėvėjimo.

Kaip ir bet kurį kitą drabužį, moterys pižamas renkasi kruopščiai ir su aistra. Bet kuri save gerbianti moteris turėtų atrodyti nuostabiai net miegodama! Vyrams patariame renkant pižamą dovanų Valentino proga, išrinkti ryškią pižamą su neįprastu, akį traukiančiu raštu. Su tokia pižama jūsų dama, galės drąsiai eiti į terasą išgerti su jumis rytinės kavos.