Sveikas ir pilnavertis kūdikių maitinimas

Tam, kad kūdikių maitinimas būtų pilnavertiškas ir nieko netrūktų, labai svarbu atsižvelgti į kūdikio mitybos ciklus ir jais sekti maitinant kūdikį. Taip pat svarbu pasikonsultuoti su savo vaiko gydytoju bei kūdikių mitybos specialistais, kurie gali suteikti geriausius pasiūlymus ir išeitis. Specialistų konsultacijos gali būti ypač svarbios tada, kai kūdikis yra alergiškas ar susiduria su kokiomis nors sveikatos problemomis.

Skaitykite toliau ir sužinokite, koks maistas labiausiai tiktų kūdikiams, kuriuos reikia laipsniškai atpratinti nuo maitinimo motinos pienu. Šiame straipsnyje rasite daug vertingų pasiūlymų, kurie gali būti naudingi jauniems tėveliams.

Gardžios kūdikių košytės

Kūdikių maitinimas pradžioje gali būti nelengvas, nes kūdikis įpratęs tik prie motinos pieno ir kitokį maistą jam priimti sunku. Tėvai turėtų nenusileisti ir pratinti vaikelį prie košių tol, kol jis įpras. Specialiai sukurtos įvairių skonių gardžios košės padės maitinti kūdikį lengviau, nes gardūs skoniai padės jam greičiau priprasti prie naujo maisto.

Be abejonės, vieni skoniai kūdikiui gali nepatikti, kiti patikti – tai išryškės maitinimo eigoje kelių savaičių bėgyje. Šitaip atrasite vaikui labiausiai patinkančius skonius, kurie vėliau taps jo nuolatiniu palydovu visais ankstyvos vaikystės metais.

Platus vaikiškų košelių pasirinkimas

Tam, kad vaikui nieko netrūktų, pas vaikiško maisto tiekėjus rasite pačių įvairiausių skonių košelių ir tyrelių, o taip pat gardžių sulčių, beržo sulos ir kitų vaikiškų gėrimų. Košytės bus pagrindinis ir pats tinkamiausias mažo vaiko maistas. Kol dar dantukai nėra sudygę, niekas netiks taip puikiai kaip skirtingų skonių košelės.

Kūdikių košės gali būti iš mėsos, žuvies, vaisių ir daržovių, jas sudaro sotus grūdinis pagrindas. Visi maisto produktai yra ekologiški, švieži ir kokybiški, garantuojantys gerą skonį ir šimtaprocentinį košelių natūralumą. Išbandykite Marmaluzi skirtingus skonius ir atraskite, kurie iš jų labiausiai patiks Jūsų vaikui. Plačiame košelių asortimente rasite kone viską, kas tiks pagal pačius skirtingiausius augančių vaikų poreikius.

Tegul kūdikių maitinimas būna lengvas ir paprastas, praturtintas įvairiais gardžiais skoniais!