Naujai atidaromoje Kauno Varle.lt parduotuvėje laukia net 3 kartus daugiau prekių

Pavasario atsinaujimas Varle.lt parduotuvėms – ne šiaip žodžiai. Praeitais metais Vilniuje buvo atidaryta „ShowRoom“ parduotuvė, šiais metais – į naujo formato modernių Varle.lt parduotuvių lygą stoja Kaunas.

Gegužės 30 d. 17 val. įvyks oficialus naujos Kauno Varle.lt parduotuvės atidarymas. Nuo šiol Kauno klientai didesnę ir patogesnę naujo formato Varle.lt parduotuvę ras nauju adresu: Savanorių pr. 290.

Atidarymo dieną Kauno Varle.lt paruošė savo klientams specialių kainos pasiūlymų populiariausioms prekėms bei kviečia sukti laimės ratą ir laimėti šaunių prizų. Gegužės 30 d. Kauno Varle.lt žada savo klientams įspūdingų pasiūlymų už pusę kainos, pvz., „Polaris“ riedis kainuos tik 99 eur, plaunantis vokiškas „Thomas“ siurblys tik 199 eur, 81 cm įstrižainės televizorius „Allview“ tik 99 eur,  Full HD projektorius „Vankyo“ tik 125 eur. Taip pat klientai ras akcijų „Intex“ baseinui, „Kamado“ kepsninei, „Electrolux“ skalbimo mašinai ir kitoms prekėms. Tiesa, specialių kainos pasiūlymų prekių kiekis ribotas. Visų atidarymo svečių lauks dovanėlė.

https://www.youtube.com/watch?v=hLIg7op92yc

Atidaryti naują parduotuvę paskatino ne tiek natūralus noras atsinaujinti patiems, kiek įsiklausymasis į mūsų klientų norus bei poreikius: patogi nemokama automobilių stovėjimo aikštelė, didesnis prekių vietoje skaičius, greitesnis užsakymų vykdymas. Siekdami būti draugiškesni klientams bei patenkinti visus šiuos poreikius įsikraustėme į naujas modernias patalpas. Augantis internetinės prekybos populiarumas tikrai nereiškia fizinių parduotuvių mirties, nes žmonėms vis dar patinka ateiti pasikonsultuoti arba grąžinti prekę į vietą, kur yra tikras ryšys su žmogumi ir malonu tai daryti modernioje bei patogioje aplinkoje – pasakoja Varle.lt Kauno parduotuvės vadovas Darius Tamošaitis.

Naujoje  310 m2 Varle.lt Kauno atstovybėje jau dirba 17 specialistų. Varle.lt Kauno parduotuvės vadovo teigimu, naujas sandėlis, kuris dabar siekia 100 m2 ploto, lyginant su senu, išaugo net tris kartus. Didesnė sandėlio erdvė reiškia galimybę vietoje turėti daugiau prekių bei greičiau realizuoti vietinius užsakymus. Naujoje Kauno Varle.lt parduotuvėje vietoje bus galima išsirinkti iš daugiau nei 3000 populiariariausių prekių modelių. Čia klientai ras naujausią kompiuterinę techniką, telefonus ir išmaniuosius įrenginius, žaidimų įrangos priedus, televizorius ir kitas prekes.

Daugiau informacijos apie atidarymą ir specialius pasiūlymus čia: https://www.varle.lt/i/naujo-kauno-salono-atidarymas/

 Apie Varle.lt

VARLE UAB yra 2009 m. įkurto lietuviško kapitalo „e-tail“ bendrovė. Įmonės valdomas prekinis ženklas „VARLE“ jungia 15 fizinių parduotuvių visoje Lietuvoje ir el.parduotuvę Varle.lt. „VARLE“ grupės pajamos 2017 metais siekė 50 mln. eur, t.y. 8 mln. daugiau nei 2016 m.