Vilkaviškio mieste siaučia vandalai

Kai vieni stengiasi gražinti ir padaryti mūsų rajono centrą jaukesnį ir patogesnį gyventojams, kiti – visomis išgalėmis stengiasi pakenkti ir sugadinti padarytus darbus.

Šiandien ryte Vilkaviškio miesto seniūnas Remigijus Kurauskas, tikrindamas mieste rangovų baigiamą įrengti objektą – naują pėsčiųjų taką tarp Lauko ir Radastų gatvių – jame rado vandalų apgadintą ir sulaužytą tik vakar dienos vakare pastatytą suolelį, kartu su visomis trinkelėmis išrautą šiukšliadėžę (į pastarąją pasikėsinta jau ne pirmąjį kartą, todėl darbų rangovai šiukšliadėžę varžtais pritvirtino prie grindinio, bet ir tai nepadėjo…), iš tiltelyje užbetonuotos duobės išdraskytą ir išmėtytą dar nespėjusį sustingti betoną. „Pasidarbuota“ ir kitose vietose: neaiškiu skysčiu apipiltas naujai renovuoto daugiabučio Maironio g. 30 kampas, užkliuvo ir Vilkaviškio Salomėjos Nėries pagrindinės mokyklos pastato siena. Atrodo, turėtume džiaugtis vis atsinaujinančiu miestu ir tausoti gyventojų patogumui įrengiamą infrastruktūrą, bet tai kažkam kliūna ir kyla rankos sugadinti.

Miesto seniūnijos darbuotojai prašo ir visuomenės pagalbos. Jei pastebite asmenis, niokojančius mūsų visų turtą – skambinkite miesto seniūnijai ar policijai. Galite bandyti užfiksuoti ar nufotografuoti tuos asmenis. Vilkaviškio miestas – visų mūsų namai, tad saugokime juos visi kartu.

 

Vilkaviškio savivaldybės informacija