Trečiojo amžiaus universitetas baigė mokslo metus

Panevėžio miesto meras Rytis Račkauskas ir tarybos narė Švietimo ir mokslo komiteto pirmininkė Loreta Masiliūnienė dalyvavo Trečiojo amžiaus universiteto Panevėžio fakulteto (TAU PF) mokslo metų baigimo šventėje.
„Turiu nuoširdžiai prisipažinti, kad buvimas čia su Jumis visada įkvepia ir padrąsina. Čia aiškiai suvoki, kad amžius anaiptol ne problema, o visų pirma – vertybė. Su įgyjama patirtimi, branda ir išmintimi. Sveikinu Jus mokslo metų uždarymo šventėje. Tikiu, kad nuo  praeito rudens Jus lydėjo puikūs įspūdžiai bei įdomus ir prasmingas laikas bendraminčių rate. Todėl net neabejoju, kad ateinantis ruduo ir vėl sukvies Jus čia. Šiandien linkiu geros vasaros ir geros nuotaikos. Iki malonaus susitikimo rudenį – kitų mokslo metų atidarymo šventėje!“, – sakė meras R. Račkauskas.
Renginyje koncertavo dainų klubas „Atgaiva“, šoko linijinių šokių kolektyvas ir kt.
TAU PF veikia 7 fakultetai – istorijos, krašto ir pasaulio pažinimo, dvasinio tobulėjimo užsienio kalbų, sveikatos, kompiuterinio raštingumo, dailės ir menų fakultetai. Mokslo baigimo atestatai įteikti 188 klausytojams.

Komunikacijos skyriaus informacija