VMI padėka gyventojams – pagalba turgaviečių lankytojams registruojant kvitus žaidime

2018 m. gegužės 22 d., Klaipėda. Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau –Klaipėdos AVMI) informuoja, kad šią savaitę VMI organizuojamame Kvitų žaidime dalyvaujantys Lietuvos gyventojai sulauks išskirtinio dėmesio: įvairių miestų turgavietėse, taip pat ir Klaipėdos, Tauragės, Telšių apskričių, VMI darbuotojai ne tik primins apie šiuo metu vykstantį Kvitų žaidimą ir jo taisykles, bet ir visiems norintiems padės užregistruoti gautus kvitus. Kvitų žaidime gyventojai jau užregistravo daugiau nei 1,2 mln. kvitų, iš kurių beveik 250 tapo laimingais, o laimėjimų prizinis fondas viršijo 70 tūkst. eurų.

„Vykstant pilietinei akcijai„Šioje šalyje nėra vietos šešėliui“norime padėkoti gyventojams, kurie kasdien prisideda prie šešėlinės ekonomikos mažinimo ir skaidrios visuomenės kūrimo. Vienas iš būdų – kvitus, gautus už prekes turgavietėje ar įvairias paslaugas, registruoti Kvitų žaidime. Pastebime, jog ir gyventojų, ir verslo atstovų sąmoningumas didėja – ne tik dažniau paprašoma kvitų už įsigytas prekes ar paslaugas, bet ir patys prekybininkai primena apie tokią galimybę dalyvauti Kvitų žaidime bei laimėti prizus“, – sako Klaipėdos AVMI viršininkas Audrius Morkūnas.

Kvitų žaidime registruojamų kvitų skaičius artėja prie 1,3 mln. Simboliškas sutapimas, jog per pirmus keturis žaidimo mėnesius būtent tiekpridėtinės vertės mokesčio buvo papildomai deklaruota vien viešojo maitinimo sektoriuje.

Užregistruoti kasos aparatų kvitai leidžia matyti, kad per pirmąjį pusmetį dažniausiai buvo registruojami už paslaugasgautikvitai.Todėl šią savaitę daugelyje Klaipėdos, Tauragės, Telšių apskričių turgaviečių Klaipėdos AVMI darbuotojai ne tik suteiks visą aktualią informaciją apie vykstantį žaidimą, bet ir padės gyventojams užregistruoti čia ir dabar už prekes gautus kvitus.Visas sąrašas su konkrečiomis turgavietėmis, datomis ir laiku skelbiamas VMI svetainėje adresu: https://bit.ly/2LiO6hy.

Primename, kad žaidime galima dalyvautiregistruojant tik fiskalinius kasos aparato kvitus. Toks kvitas apačioje turi fiskalinį logotipą, kurį sudaro trijų raidžių „LTF“ derinys. Fiskalinių kasos aparatų kvitų pavyzdžius ir visą aktualią su kvitų žaidimu susijusią informaciją galima rasti internete adresu kvituzaidimas.vmi.lt.

 

PAPILDOMA INFORMACIJA APIE KLAIPĖDOS REGIONO TURGAVIETES, KURIOSE BUS PADEDAMA REGISTRUOTI KVITUS ŽAIDIME:

Miestai Turgavietė Data ir laikas
Klaipėda
Naujasis turgus, Taikos pr.80
Senasis turgus
Gegužės 23 d. nuo 9val.
Klaipėda Senasis turgus, Turgaus a. 5 Gegužės 23 d. nuo 9val.
Palanga Palangos  turgavietė, Senojo turgaus g. 12 Gegužės 23 d. nuo 9 val.
Kretinga Kretingos turgavietė, Laisvės g. 11A Gegužės 23 d. nuo 9 val.
Gargždai Gargždų turgavietė, P. Cvirkos g. 6 Gegužės 23 d. nuo 9 val.
Skuodas Skuodo turgavietė, Turgaus g. 8 Gegužės 23 d. nuo 9 val.
Šilutė Šilutės turgavietė, Cintijoniškių g. 11A Gegužės 23 d. nuo 9 val.
Jurbarkas Jurbarko turgavietė, Nemuno g. 10 Gegužės 23 d. nuo 9 val.
Tauragė Ūkininkų turgus Dariaus ir Girėno g. Gegužės 23 d. nuo 9 val.
Šilalė Šilalės turgavietė, V. Kudirkos g.4 Gegužės 23 d. nuo 9 val.
Telšiai Telšių turgavietė, Luokės g. 72 Gegužės 23 d. nuo 9 val.
Plungė Plungės turgavietė, E. Pliaterytės g. 5 Gegužės 23 d. nuo 9 val.
Mažeikiai Mažeikių turgavietė, Naftininkų g. 17 Gegužės 23 d. nuo 9 val.

 

PAPILDOMA INFORMACIJA APIE KVITŲ ŽAIDIMO LAIMĖTOJUS KLAIPĖDOS REGIONE:

Miestai/rajonai Laimėtojų skaičius
Klaipėda 15
Klaipėdos r. 3
Kretingos r. 6
Palangos m. 4
Šilutės r. 4
Šilalės r. 1
Telšių r. 5
Plungės r. 5
Mažeikių r. 3

 

VMI informacija